Kullanışlı ve Modern Eticaret Çözümleri
0(232) 374 51 65

Hazır E-Ticaret Sitesi

Hazır e-ticaret siteleri, yazılım firmaları tarafından belirli tasarım ve yazılım özellikleri çerçevesinde planlanmış ve yazılımları gerekleştirilmiş, genel ürün gamlarının satışına hitap eden web siteleridir. 

Günümüzde ticaret ile uğraşan yada uğraşmayı düşünen pek çok insan artık dükkan açmak yerine e-ticaret sistemlerini kullanarak ürün satışlarını internet üzerinden yapmayı planlamaktadır. Fiziksel bir dükkan açarak yapılacak satışlar ve ulaşılacak müşteri kitlesi yerel kitle ile sınırlı kaldığından, e-ticaret sitesi açarak daha geniş bir kitleye ulaşılmaya çalışılmaktadır. Hazır e-ticaret sistemleri ise uygun fiyatları ve yayına girme hızları ile özellikle ilk defa e-ticaret işletecek ve bu konuda yeterince deneyimi olmayan kişiler için bu işi daha cazip hale getirmektedir. 

Hazır e-ticaret siteleri sağlayan pek çok firma olmasına karşın, Dörtgen Dizayn olarak diğer firmalardan farkımız e-ticaret sitelerini bizden almayı tercih eden müşterilerimize en iyi desteği vermeyi hedeflememizdir. Bu destek sadece e-ticaret sitesine yönelik teknik destek ile sınırlı kalmayıp, e-ticaret konusundaki tüm deneyimlerimizi aktarmaya yöneliktir. Satışların yada kampanyaların nasıl yapılması gerektiğinden, siteniz için yapılacak reklam çalışmalarına, sosyal medya hesaplarının yönetilmesinden e-ticaret konusundaki aklınızdaki tüm sorulara cevap veren firmamız, İzmir'de hazır e-ticaret siteleri konusundaki faaliyetlerini sürdürmektedir. 

Deneyimlerimizden yola çıkarak eğer aşağıdaki maddelerden bir yada bir kaçı evet cevabı veriyor iseniz hazır kesinlikle hazır  e-ticaret sistemi kullanarak bu işe girmenizi öneririz.

- Şirketiniz henüz kurulmamış, kurulma aşamasında yada yeni kurulmuş bir şirket ise,
- İlk defa e-ticaret ile satış yapacak ve daha önce deneyiminiz yok  ise,
- Müşteri kitleniz ve ürünlerinizin satış potansiyelleri konusunda yeterli bilgiye sahip değilseniz,
- Yeterli personeliniz yok ise, 
- Başlangıç için yüksek maliyetler altına girmek istemiyor iseniz hazır e-ticaret sistemleri size en uygun sistemleridir. 

Hazır e-ticaret sitesi sahibi olma konusunda yaşanılan en büyük yanılgı ise yatırım yapmadan para kazanmanın hedeflenmesidir. Ticaretin her alanında olduğu gibi günümüz rekabet şartlarında gerekli reklam ve tanıtım çalışmalarını yapmadan satış beklentisi taşımak, eğer çok özel ve spesifik bir ürün satmıyor iseniz, büyük bir hayal olacaktır. Bu nedenle e-ticaret işine girecek iseniz bu konuda yaşayabileceğiniz her türlü sıkıntı ile baş etmenizde yardımcı olacak deneyimli bir firma ile çalışmayı tercih etmelisiniz. 

Dörtgen Dizayn olarak e-ticaret hakkında sormak istediğiniz her türlü soruya cevap vermekten mutluluk duyarız. 

Bu Blogda Neyin Nesi?

Doreticaret blog u eticaret hakkında yılların deneyimini ve birikimini günlük hayatımızın olağan akışı ile birleştirip sizlerle paylaştığımız, paylaşmaya çalıştığımız samimi bir ortamdır.

Eticaret Yenide Yazılıyor DoreEticaret Size Bambaşka Bir Deneyim Sunuyor Ücretsiz Deneyin

Blogdan Haberdar Olun